Pitomača sa Zelinom, TVIN Virovitica u Đakovu

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 15. kolu vodeća Pitomača u drugoj uzastopnoj domaćoj utakmici dočekuje Zelinu. Utakmica se igra u subotu 4. ožujka u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u 17 sati. Rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Đakovu sa domaćom rukometašicama utakmica se igra u subotu 4. ožujka u nastavno sportskoj dvorani u 19.30 sati.

Županijski derbi u Virovitici

U 12. kolu 2. lige istok za rukometaše u Virovitici se igra županijski derbi. Momčad Viro Virovitice dočekuje prve susjede i stare rivale iz Slatine. Očekuje se puna virovitička dvorana Tehničke škole u kojoj se utakmica u nedjelju 5.ožujka u 17 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Rukometašice Mikleuša dočekuju Multinorm, a rukometaši Orahovice Novu Gradišku II.

Rukometašice 3.lige istok drugi dio prvenstva počinju 10. kolom. Rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani mjesne osnovne škole u subotu 4.ožujka u 18 sati igraju sa jakim Multinormom iz Cerne. Rukometaši igraju 14. kolo. Orahovački rukometaši u svojoj sportskoj dvorani u nedjelju 5. ožujka u 17 sati igraju sa drugom momčadi prvoligaša Nove Gradiške.

Kadeti putuju u Poreč

U sklopu 8. kruga 1.jedinstvene kadetske lige rukometaši Slatine i Viro Virovitice gostuju u Poreču. U nedjelju 5. ožujka u sportskoj dvorani „Veli Jože“ od 10 do 15 sati igraju sa vršnjacima iz Senja i Poreča.

Mlađe kadetkinje Tvina dočekuju dvije ekipe iz Bjelovara

Drugi krug 1. mlađe kadetske lige u ženskoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U nedjelju 5. ožujka u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici rukometašice Tvin Virovitice igraju: u 12 sati utakmicu sa Rukometnom školom djevojčica Bjelovar, a u 14 sati sa ŽRK Bjelovarom.

Dječaci A Viro Virovitice gostuju u Čakovcu

U subotu 5. ožujka igra se deseti krug 1. lige dječaka A. Rukometaši Viro Virovitice gostuju u sportskoj Graditeljske škole u Čakovcu. U 14 sati susreću se sa Prelogom, a u 16 sati sa Čakovcem.

Djevojčice B igraju u Slatini

U nedjelju 5.ožujka male rukometašice Slatine i Tvin Virovitice igraju prvi krug regionalne lige sjever sa djevojčicama iz Đurđevca i križevačkog KTC-a. Turnir se igra od 9 do 12 sati.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content