U Jasenašu održan zbor građana

U Mjesnom domu u Jasenašu održan zbor građana Mjesnog odbora Jasenaš. Na sastanku su uz gradonačelnika Ivice Kirina i svih gradskih pročelnika sudjelovali i direktori gradskih poduzeća. Sastanak je otvorio predsjednik Mjesnog odbora Vladimir Glumbić koji je pozdravio sve okupljene, a zatim je gradonačelnik Ivica Kirin upoznao mještane o aktivnostima koje su napravljene tokom prošle godine na području Jasenaša, a zatim je bilo govora o projektima koji su u planu i aktivnostima koje će biti urađene tokom ove godine.

Jedan od najvažnijih projekata koji se planira sanirati ove godine je saniranje klizišta na ulazu u mjesto. Trenutno se postavlja nova niskonaponska mreža odnosno zamjena drvenih stupova betonskim. Trenutno se sanira i put prema Grabovcu, a rješava se i dokumentacija za jezero Miletinac na južnom dijelu naselja i samim tim stvoriti preduvjete za razvoj turizma. Privremeni pročelnik za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Marijo Klement upoznao je mještane sa činjenicom da se planira urediti put prema groblju te sanirati odvodnju na putu prema Grabovcu.

jasenas 23Mještani Jasenaša pohvalili su radove u naselju unazad par godina koji su znatno popravili uvjete življenja u naselju te se redovito održavaju okolni putovi. Istaknut je problem odlaganja otpada na divljim odlagalištima te klizištima koja se otvaraju na raznim dijelovima. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content