U Jasenašu održan zbor građana

U Mjesnom domu u Jasenašu održan zbor građana Mjesnog odbora Jasenaš. Na sastanku su uz gradonačelnika Ivice Kirina i svih gradskih pročelnika sudjelovali i direktori gradskih poduzeća. Sastanak je otvorio predsjednik Mjesnog odbora Vladimir Glumbić koji je pozdravio sve okupljene, a zatim je gradonačelnik Ivica Kirin upoznao mještane o aktivnostima koje su napravljene tokom prošle godine na području Jasenaša, a zatim je bilo govora o projektima koji su u planu i aktivnostima koje će biti urađene tokom ove godine.

Jedan od najvažnijih projekata koji se planira sanirati ove godine je saniranje klizišta na ulazu u mjesto. Trenutno se postavlja nova niskonaponska mreža odnosno zamjena drvenih stupova betonskim. Trenutno se sanira i put prema Grabovcu, a rješava se i dokumentacija za jezero Miletinac na južnom dijelu naselja i samim tim stvoriti preduvjete za razvoj turizma. Privremeni pročelnik za komunalne poslove, prostorno uređenje i graditeljstvo Marijo Klement upoznao je mještane sa činjenicom da se planira urediti put prema groblju te sanirati odvodnju na putu prema Grabovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Mještani Jasenaša pohvalili su radove u naselju unazad par godina koji su znatno popravili uvjete življenja u naselju te se redovito održavaju okolni putovi. Istaknut je problem odlaganja otpada na divljim odlagalištima te klizištima koja se otvaraju na raznim dijelovima. (virovitica.hr)