Obavijest o zatvaranju prometa u središtu Virovitice

U nedjelju 30. travnja u središtu Virovitice, od 10:30 do 12:30 sati, a radi obilježavanja Nacionalnog dana Hitne medicinske službe povodom kojeg će se održati vježba spašavanja unesrećenih osoba iz zgrade bivšeg hotela, bit će privremeno zatvoren promet i to:

– na dijelu ulice Stjepana Radića od kružnog toka i raskrižja s ulicom Antuna Mihanovića na istoku, do kružnog toka na Trgu kralja Tomislava na raskrižju s ulicom Ferde Rusana na sjeveru

– ulica Ljudevita Gaja, na djelu od raskrižja s Trgom dr. Franje Tuđmana i ulicom Stjepana Radića (kružni tok) do raskrižja s ulicom Augosta Šenoe

U vrijeme zatvaranja prometa, promet od pravca zapada usmjeravat će se sa Trga kralja Zvonimira kroz kružni tok ulicom Matije Gupca, Josipa Runjanina, Đure Basarićeka, Antuna Mihanovića na kružni tok i ulicu Stjepana Radića i obrnuto.

Promet od pravca ulice Ferde Rusana usmjeravat će se na kružnom toku i raskrižju s ulicom kralja Tomislava u pravcu kružnog toka i raskrižju sa ulicom Matije Gupca u pravcu zapada.

Promet sa ulice Ljudevita Gaja usmjeravat će se ulicom Augusta Šenoe, Tomaša Masaryka na Trg kralja Zvonimira. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content