Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte komediju “Rat profesora” i animirani “Ozzy”

Posljednjeg vikenda u travnju u kinu PARK u Virovitici očekuju vas projekcije:

Rat profesora – 29.04. – 19:00

rat profesoraPriča prati dva nastavnika koji dolaze u sukob. Na jednoj strani je Day koji igra ulogu blagog čovjeka a na drugoj je puno grublji Cube koji ga izaziva na dvoboj. Niti nijedna od njihove dvije životne filozofije ne funkcionira u javnoj školi te sukob postaje puno veća metafora za sistem i stvari koje se trebaju promijeniti. U sporednim su ulogama Tracy Morgan, Dean Norris, Christina Hendricks te Jillian Bell.

Ozzy SINK – 30.04. – 17:00

Ozzyju, prijateljski nastrojenom biglu život se okrene naopačke kada njegova obitelj odluči otići na dugo i udaljeno putovanje. Jedini problem je što su tamo psi zabranjeni! Obitelj se tada odlučuje ostaviti Ozzyja u spa centru za pse, pod nazivom Blue Creek. Ozzy ubrzo shvaća da to nije spa, već zatvor za pse. Ozzy će se morati udružiti s novim prijateljima Chesterom, Fronkyjem i Docom kako bi pobjegli iz tog zatvora i sigurno se vratili kući.

Ulaznice možete kupiti u pretprodaji svakim danom 8 do 15 sati na blagajni Poslovnog parka ili sat vremena prije svake projekcije. UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content