U Špišić Bukovici održan 3. PVA Kup

U organizaciji ŠRD „Lendava“ iz Špišić Bukovice i pod pokroviteljstvom Općine Špišić Bukovica na jezeru Zidine održan je treći po redu „Šaranski kup Lendava“ na kojemu je u tri dana trajanja natjecanja nastupilo 10 ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske, Vukovarsko-srijemske, Zagrebačke i Virovitičko-podravske županije. Lovio se šaran i amur čekanjem na postavu, a sistem natjecanja bio je „Ulovi i pusti“. Sveukupno je ulovljeno 209,60 kilograma ribe, a prvo mjesto s najvećim brojem bodova osvojio je tim „Tornado“ iz Virovitice. Drugo mjesto pripalo je timu „Škropec“ iz Dugog Sela (Zgb.), a treći je bio tim „Bilogorski bedak“ iz Bjelovara i Virovitice. Slijede „Dravski pecaroš“ iz Turanovca, „Tri kuma“ iz Dugog Sela (Zgb.), „Nuštar BC Comerce“ iz Nuštra, „Mladi amur“ iz Virovitice, „Krmežljivci“ iz Slatine i Virovitice, „Prijatelji“ iz Špišić Bukovice i „Marvani“ iz Vukosavljevice.

Najvećeg šarana od 10,56 kilograma ulovila je prvoplasirana ekipa „Tornado“, a najmanjeg od 1,78 kilograma, ekipa „Dravski pecaroš“. Zbog izrazito loših vremenskih prilika koje su pratile ribolov, nije ulovljen niti jedan amur, a i ulov šarana na ovom popularnom jezeru bio je relativno slab, no natjecanje je prošlo kao i uvijek u dobrom raspoloženju i u odličnoj organizaciji špišić bukovačkih ribolovaca.

Statue, medalje i zahvalnice ekipama uručili su načelnik Općine Špišić Bukovice Hrvoje Miler i predsjednik ŠRD „Lendava“ Darko Korač. (www.icv.hr; bs)

[g-gallery gid=”405871″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content