Uskoro saniranje i proširenje ulice Tome Maretića u Virovitici

Nakon izgradnje nogostupa virovitički gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je i Ugovor o sanaciji i proširenju Ulice Tome Maretića. Prilikom potpisivanja naglasio je da se radi o iznimno prometnoj ulici u kojoj su se često znala vidjeti djeca na cesti te će se na ovaj način kao i sanacijom nogostupa u Ulici Mije Pupeka te osobito izgradnjom pješačkog mosta preko rijeke Ođenice u Ulici Petra Preradovića znatno povećati sigurnost svih sudionika u prometu, a osobito djece. Radove izvode Ceste d.d. Bjelovar, a vrijednost radova iznosi 346.325,13 kuna.

Ove godine u planu su i sanacije ceste i parkirališta na Trgu dr. Ante Starčevića, postojećih kolnika u Ulici Augusta Šenoe, Eugena Kumičića, Dobriše Cesarića, Mate Lovraka, Ruđera Boškovića, Marije Jurić Zagorke i na Trgu kralja Petra Svačića. Asfalt će dobiti i Ulica Svetog Trojstva II. odvojak u Milanovcu, Ulica Stari Rezovac i Ulica Rezovački Vinogradi V. odvojak u Rezovcu, Ulica Svetog Nikole Tavelića III. odvojak u Podgorju i nastavak Ulice Slavka Biondića u Rezovačkim Krčevinama te će se sanirati put od Rezovačkih Krčevina do Šumske ulice na cesti prema Jasenašu.

Uz ceste sanirat će se i nogostupi u virovitičkim ulicama: Franje Fuisa, Ivana Kapistrana, Stanka Vraza, Kralja Petra Krešimira IV, Vlahe Bukovca, Junija Palmotića, Jože Jurišića, Andrije Kačića Miošića, Tomaša Masaryka, Ivana Zajca, Jana Vlašymskog, Podravskoj ulici, te nogostup od Ulice Zlatnog polja do mosta u Rezovcu. (virovitica.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content