Virovitičanin DJ Zoran Veles i ove godine na INmusicu

Fantastičan interes za ulaznicama odličan je pokazatelj da će dvanaesto izdanje INmusic festivala ove godine oboriti sve dosadašnje rekorde posjećenosti! Tri mjeseca do INmusica, a već je popunjeno 80% kapaciteta festivala!

Spektakularan line-up, najpovoljnija cijena ulaznica, euforične reakcije stranih i domaćih medija, očaravajuća lokacija te jedinstvena replika Teslinog tornja samo su neki od čimbenika koji garantiraju da će nadolazeće, dvanaesto izdanje, postati i najuspješnije u povijesti INmusica.

veles

Potvrđeno nam je da će na ovogodišnjem festivalu i ove godine sudjelovati i naš virovitički DJ Zoran Veles. To je Zoranu već šesta godina za redom da svira na INmusicu. Posebnom “indie rock” svirkom u jednoj ili možda i dvije večeri i ove ću godine uživati zajedno s mnogobrojnom publikom na INmusicu, kratko nam je rekao Zoran.

INmusic festival pripremio je ove godine iznimno kvalitetan glazbeni program koji može konkurirati nekim od najvećih i najposjećenijih europskih festivala poput: Rock Werchtera, Mad Cool Festivala, Rosklidea, Nos Alive festivala, Sziget festivala, a po neusporedivo nižoj cijeni!

Kao najveći “aduti” ovogodišnjeg INmusic festivala ističu se glazbeni divovi – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian kao headlineri, što je rezultiralo nevjerojatnom potražnjom za ulaznicama publike iz cijelog svijeta temeljem koje organizatori očekuju i rekordnu posjećenost!

INmusic festival #12 održati će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na zagrebačkom Jarunu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje, a na festivalu će nastupiti neka od najatraktivnijih svjetskih imena suvremene autorske glazbe – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi. (inmusicfestival.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content