Zlatko Maraković novi je predsjednik VZO Špišić Bukovica

Članovi Vatrogasne zajednice općine Špišić Bukovica održali su redovnu izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika zajednice u novom mandatu izabran Zlatko Maraković, dok će dužnost zapovjednika i dalje obnašati Zdravko Pokupić.
Izvješće o radu u proteklom razdoblju ove zajednice koja broji gotovo 300 članova, podnijeli su dosadašnji predsjednik Milan Majetić te zapovjednik Zdravko Pokupić. Vatrogasna zajednica je u protekloj godini imala 20 intervencija te se uz to u tri navrata dovozila voda za potrebe kontrole nove kanalizacijske mreže u Špišić Bukovici

– Zahvaljujem se na punoj podršci u radu načelniku Hrvoju Mileru i Općinskom vijeću koji redovno izvršavaju svoje obveze vezane za vatrogastvo. Svoj obol za unapređenje vatrogastva u općini Špišić Bukovica dali su i donatori iz SR Njemačke, Franz Krope i vatrogasci iz Marburga, pojedine organizacije te tvrtke, Vatrogasna zajednica VPŽ, Virovitičko-podravska županija i mnogobrojni građani općine. – rekao je, između ostalog Milan Majetić.

Skupštini su prisustvovali, među ostalima, načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, čelnik Općine Gradina i predsjednik Vatrogasne zajednice Gradine Marko Ajček te predsjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Željko Palković. (www.icv.hr, mb)

[g-gallery gid=”401515″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content