FOTO: Hotel Divino te restoran i vinski bar Hedone u Pitomači otvorili vrata posjetiteljima

Ovoga tjedna u Pitomači, Ljudevita Gaja 130/b, s radom je započeo prekrasno uređen hotel Divino mladog poduzetnika Ivana Đakića, u sklopu kojeg se nalaze vinski bar i restoran Hedone. Novi hotel, zajedno s vinskim barom i restoranom, za sve posjetitelje će biti otvoren od 0 do 24 sata. S postojećim popratnim sadržajima, kao i onima koji su u planu u skorije vrijeme, značajno će se upotpuniti turistička, ali i eno-gastronomska ponuda općine Pitomača i naše županije.

U sklopu hotela, koji trenutno zapošljava 10 osoba, nalazi se 20 moderno uređenih soba s ukupno 50 ležajeva i kupaonicama. Sve sobe su klimatizirane i opremljne smart TV-ima, a tu je i besplatan Wi-Fi za sve goste.

MG 1661

Hotelski restoran nudit će hranu s naših domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Vino će također biti domaće, iz OPG-a Đakić koji se proizvodnjom bavi već dvadesetak godina. Restoran će imati i ponudu gableca te besplatnu dostavu za pitomačko područje, a za posebne prigode, po dogovoru, i catering.
U hotelu se nalazi i kafić koji, zajedno s otvorenom terasom, može primiti 200 osoba. Isto tako, ponuda hotela uključuje i salu za održavanje raznih događanja čiji je kapacitet 400 sjedećih mjesta.

MG 1650
Uz veliku pečenjaru, “rodeo bika”, igralište za djecu te društvene igre, hotel gostima nudi i mogućnost rekreativnog jahanja.
Bogata ponuda novootvorenog hotela Divino i restorana Hedone u budućnosti će, prema riječima direktora Ivana Đakića, biti upotpunjena s dva velika bazena i teniskim terenima. (www.icv.hr, mb; foto: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”412787″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content