Frizure za ljeto

Sunce i ljeto donose nam želju za promjenom izgleda i frizure. Sve postaje uočljivo kada se pojave prve zrake sunca. Kosa, ten, višak kilograma… Ako ste voljni promijeniti izgled, a niste sigurni što učiniti sa svojom kosom, pogledajte trendove koje vam predlažemo za nadolazeće ljeto.

Glatka kosa
Ova frizura je za vas samo ako vaša kosa izgleda zdravo. Izvadite svoju peglu za kosu jer je super ravna i sjajna kosa s razdjeljkom po sredini ponovo “in”, a najbolje će izgledati na zdravoj kosi. Prije peglanja pošpricajte kosu zaštitnim sprejem.

Visoki rep
Vežite kosu visoko za bilo koju prigodu. Ova frizura je multifunkcionalna jer je za sportske, ležerne, ali i svečane prilike. Začešljate kosu prema gore i svežite je visoko na glavi. Rep po želji razbarušite ili ga ispeglajte. Ako ga dovoljno jako stegnete, imat će i “face lift” učinak.

Glatki valovi
Bez puno volumena glatki valovi nisu glamurozni, ali su atraktivni. Najlakše ih je napraviti peglom za kosu. Zaboravite na raskošne uvojke i u nadolazećoj godini oblikujte ih pomoću pegle za kosu. Rezultat će biti ležernija frizura koju možete nositi svaki dan, ali i u posebnim prilikama.

Razdjeljak u stranu s puno volumena
Ovo je frizura koja će biti ljetni hit u 2017. Kosa spontano prebačena s jedne strane donosi besprijekoran seksepil. Cindy Crawford ju je isprobala u devedesetima. Sve što trebate napraviti je prebaciti dio kose s jedne strane na drugu, a dodatan volumen posebno će oduševiti one s tanjom kosom. (Virovitički list)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content