U okviru „Dana otvorenih vrata EU projekata“ s područja naše županije predstavljaju se „Zajedno kroz prirodoslovlje“, „Poduzetnik kroz cijeli život“ i „Panonski drvni centar kompetencija“

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koji se održavaju do 13. svibnja 2017. godine.
Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata EU projekata“ je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

S područja Virovitičko-podravske županije predstavljaju se tri projekta: „Zajedno kroz prirodoslovlje“ (predstavljanje je održano 6. svibnja u Gimnaziji Petra Preradovića Virovitica), „Poduzetnik kroz cijeli život“ i „Panonski drvni centar kompetencija“ koji je dobio priznanje kao jedan od 20 najboljih EU projekata u Hrvatskoj.

Vrata „Panonskog drvnog centra kompetencija“, Poduzetnička zona II. Virovitica, bit će otvorena u ponedjeljak 8. svibnja od 11,00 do 15,00 sati, dok će se projekt „Poduzetnik kroz cijeli život“ predstaviti u Hrvatskom domu u Slatini u utorak 9. svibnja od 11,00 sati. (www.pvz.hr, strukturnifondovi.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content