Veterani Osijeka predvođeni Žitnjakom, Tintom Babićem i drugima čestitali Orahovici 789. rođendan

U povodu obilježavanja Dana grada Orahovice, 789. rođendan ove stare slavonske dame, prijateljsku nogometnu utakmicu odigrale su veteranske momčadi orahovačkog Papuka i Nk Osijeka. Osijek su predvodile legende Miroslav Žitnjak kao kapetan koji je ovoga puta bio u ulozi prvog napadača, a potom Valentin Tinta Babić, Mario Mijatović i drugi, a u stručnom stožeri bila i jedna od najvećih osječkih nogometnih legendi Ivica Grnja:
– Velika nam je čast da smo mogli ugostiti legende hrvatskog prvoligaša Osijeka s kojim naš klub i inače ima jako dobru suradnju. Hvala im što su se odazvali na naš poziv i uveličali Dan grada Orahovice. – rekao je kapetan veterana Papuka Mirko Miloloža.

Početni udarac na ovoj utakmici izveo je orahovački gradonačelnik Josip Nemec:
– Prelijepa je ovo stvar za Orahovicu i njen sport. Hvala NK Osijeku što su došli i dali jedan sjajan dodatak rođendanu našeg grada. – rekao je Nemec. Utakmica je završila prijateljski 4:4, a ”stare” noge su pokazale da u njima još uvijek ima dinamita. Utakmicu je odsudila orahovačka sudačka trojka, Siniša Ličinić kao glavni sudac te pomoćni Dario Pigler i Mario Szebenji.

NK PAPUK – NK OSIJEK 4:4

Orahovica, igralište Papuka
Gledatelja: 100
Suci: Ličinić, Pigler i Szebenji (svi Orahovica)
Strijelci: 1:0 Kubaček, 2:0 – Delić, 2:1-Kukić, 2:2-Žitnjak, 3:2-Delić, 3:3-Mijatović, 3:4-Hribar,4:4 -Delić.

NK Papuk – Barukčić, Grgurić, Jockov, Kalem, Rogač, Miloloža, Šalek, Muselinović, Smodiš, Kubaček, Delić, Šahinović, Krmpotić, Smiljanić i Đurina. Treenr: Dražen Tikvan

NK OSIJEK – Omerović, Skender, Španjić, Berger, Vidović , Glumac, Žitnjak, Babić, Kuić, Kovačević, Mijatović, Hribar, Kos, Grnja, Maras, Šebenji i Lončar. Trener: Milan Španjić. (www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”406896″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content