Bogatim programom obilježen dan OŠ Vladimira Nazora Nova Bukovica

Višednevno obilježavanje Dana škole u Novoj Bukovici ima svoj vrhunac a to je priredba u Hrvatskom domu. Rođendan Vladimira Nazora, hrvatskog pjesnika i političara, slave osnovnoškolci u Novoj Bukovici 30. svibnja velikom priredbom na koju dolaze uzvanici, učiteljice u mirovini, gosti i roditelji. Prekrasan, bogat i veseo program prikazali su učenici matične škole i područne škole iz Miljevaca. Pjesma, igrokaz pa gosti iz KUD-a Lipa Nova Bukovica Lipice do iznenađenja na kraju, Puhačkog orkestra Osnovne glazbene škole Slatina i njihove nove dirigentice gospođice Jelene Škvorc.

Ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Nova Bukovica, Lareta Žubrinić, na kraju je programa pohvalila učenike ekologe koji su se posebno istakli u sakupljanju starih baterija, za virovitičku Floru, i plastičnih čepova za Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma u Čakovcu, a to su Dario Stojanović, Matija Marović, Josip Žiga, Stjepan Sokol, Lara Dolovski, Dominik Terek, Mihael Tudić, Mislav Juršik, Marin Kovačić i Elena Koleno.

Pohvaljeni su i učenici koji nisu imali niti sata izostanka: Mihael Tudić, Dario Stojanović, Josip Žiga, Mihael Mandić, Matija Šoić, Marin Kovačić i Dražen Huber i iz PŠ Miljevci Lara Dolovski i Danijela Podhraški. Najuređenije učionice su prvog i petog razreda u matičnoj školi i drugog razreda u PŠ Miljevci. Najučenik 2016./2017. godine je učenik osmog razreda Mladen Banović.

(www.icv.hr, žf; Ž.Felbar)

[g-gallery gid=”412681″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content