Čačinački Pan Parket najbolji je ”nogometni parketar” u Hrvatskoj

Proizvođači parketa iz cijele Hrvatske svake godine organiziraju malonogometni turnir pod nazivom ”Cro parquet”. Domaćin sedmog takovog turnira bila je tvrtka Pan Parket Čačinci na malonogometnom igralištu pokraj sportske dvorane u Čačincima:
-Ovo je prilika za druženje nas proizvođača parketa i tvrtki koji se bavi preradom drveta, za razmjenu iskustava pa i dogovaranje suradnji. Turnir je prijateljski, ali ima tu i pravih sportskih rivalstava, no sve uvijek završi stiskom rukom i zajedničkom večerom te zabavom svih sudionika. – kaže Deni Kelava kapetan ekipe Pan Parket.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa iz cijele kontinentalne Hrvatske, od Zagreba do Iloka, a bile su podijeljene u dvije skupine. U velikom finalu zasluženo su se našle dvije najjače momčadi, domaćin Pan Parket i Drvoproizvod iz Jastrebarskog. Bila je to sjajna utakmica puna preokreta. Momci iz Jaske su dva puta vodili, no domaći parketari su uspjeli do kraja izvući remi, a pobjednika su odlučili udarci sa šest metara. Sjajni vratar Pan parketa Goran Bulić ”skinuo” je dva ”šesterca” i pokal je ostao u domaćem dvorištu. Treće mjesto osvojila je ekipa vinkovačke Spačva koja je također nakon ”šesteraca” bila bolja od orahovačkog Ciprijanovića. Treneri i predstavnici svih ekipa za najboljeg vratara izabrali su Gorana Bulića iz Pan Parketa, dok je najbolji igrač Petar Lešić iz Drvoproizvoda, a fair-play nagrada pripala je ekipi Parketi Požgaj iz Velikog Bukovca pokraj Varaždina.

Nagrade najboljima uručio je direktor Pan parketa Daniel Smiljanić, a čestitku je uputio i virovitičko-podravski župan Igor Andrović:
-Čestitam pobjednicima, ali zahvaljujem i svim ekipama koje su došle u naše Čačince, u našu prelijepu Virovitičko-podravsku županiju. Ovo je sjajna promocija našeg kraja i hvala Pan parketu koji se pokazao kao sjajan organizator i domaćin. – rekao je Andrović. (www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”418202″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content