Jovana Tihomirović i Mario Kovačević najučenici Tehničke škole Virovitica

Još jedna generacija Tehničke škole Virovitica uspješno završila svoje srednjoškolsko obrazovanje. Najučenikom u četverogodišnjim programima proglašen je Mario Kovačević , IV. razred elektrotehničar, a u petogodišnjem programu najučenica je Jovana Tihomirović, V.-1 medicinska sestra opće njege.

U holu Tehničke škole Virovitica od svojih dojučerašnjih razrednih kolega, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja škole oprostilo se 129 maturanta. Ravnatelj Ivan Kućan zahvalio je roditeljima, nastavnicima i učenicima na iznimnoj suradnji te čestitao mladim tehničarima na postignućima jer su svojim radom, vještinama i znanjem ostavili trajni trag u Tehničkoj školi Virovitica. Uređivali su najljepši vrt u Republici Hrvatskoj, izradili namještaj za novu zbornicu te uspješno sudjelovali i na različitim natjecanjima i smotrama.

Ravnatelj je svima poželio puno uspjeha i zadovoljstva u daljnjem životu, a mladim tehničarima i sreće pri zapošljavanju. Još jednom je podsjetio da uvijek otvoreno pokažu koje su vještine i kompetencije usvojili tijekom školovanja u Centrima novih tehnologija. Učenicima koji nastavljaju školovanje na veleučilištima i sveučilištima poželio je puno sreće i uspjeha u akademskom radu i životu.
(www.icv.hr, ml; foto: G. Tomljanović)

[g-gallery gid=”418077″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content