KRAĐA ZA PAMĆENJE: Ukrao prometni znak, bježao od policije pa se zabio u ogradu u Gradskom parku

Da pojedincima svašta može pasti na pamet, a da su ti postupci najčešće i “van pameti” govori jutrošnja krađa prometnog znaka. Ni torbica, niti kišobran nego znak “obilježeni pješački prijelaz” našao se na meti “junaka”, 22-ogodišnjaka sa šireg područja Suhopolja.

Virovitička policija uočila ga je na djelu – u trenutku kada je znak, kojeg je otuđio s ugla Masarykove i Šenoine ulice u Virovitici, nosio ispod ruke. S obzirom da je uhvaćen “s rukama u pekmezu”, mladić je zajedno sa znakom otrčao prema gradskom parku, gdje je u zaletu udario u privremeno postavljenu ogradu za izvođenje radova.

Naravno, tada su ga sustigli policijski djelatnici, legitimirali ga i priveli. Slijedi službena zabilješka i dostavljanje podataka oštećenom vlasniku prometnog znaka koji će zajedno s betonskim nosačem biti vraćen na mjesto gdje je otuđen. Zanimljiv je podatak da dotični mladić nije ispustio ukradeni znak da bi pobjegao, nego je s njim pretrčao čak stotinjak metara do parka. Očito mu je bilo stalo da “plijen” odnese i tko zna, možda ga postavi na mjestu gdje smatra da bi dobro došao.
(www.icv.hr, bs, foto: ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content