Raspisan natječaj za dodjelu nagrade Fra Ma Fu za najbolje novinarske radove

Studijski institut za novinarstvo, kulturu i obrazovanje i Hrvatsko novinarsko društvo raspisali su natječaj za dodjelu nagrade Fra Ma Fu za najbolje novinarske radove – reportaže obavljene u 2016. godini.

Pravo sudjelovanja imaju novinari i novinarke čije su reportaže objavljene u hrvatskim medijima u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca prošle godine u novinama, na radiju, televiziji i portalima.

Autore mogu predlagati pojedinci, uredništva medija, ogranci, zborovi i županijska vijeća HND-a, ocjenjivačke skupine i sami autori.

Rok za prijavu je do 1. kolovoza 2017. godine. Uz pisani prijedlog i biografiju autora, treba priložiti i fotokopije kandidiranih tekstova ili snimku radijske i televizijske reportaže. Dobitnicima će nagrade biti uručene na Festivalu Fra Ma Fu festivalu reportera i reportaža koji se Virovitici održava od 7. do 10. rujna. Prijedlozi se šalju na adresu direkcije festivala: SINKO Institut, Antuna Mihanovića 10, 33.000 Virovitica ili [email protected] zaključno do 30. srpnja 2017.

O nagradama odlučuju tročlane komisije koje je imenovala direkcija Fra Ma Fu festivala. U komisiji za tisak i internet su Drago Hedl, Mato Pejić i Boris Pavelić, najbolje radijske reportaže ocjenjivat će Olga Vujović, Tina Čubrilo i Ljubica Letenić, a televizijske Ivana Petrović, Damir Smrtić i Danka Derifaj.

Pravilnik o dodjeli Nagrada Fra Ma Fu za najbolje novinarske radove možete pronaći ovdje.

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content