Fotogalerija: Mjesni odbor Josipa Jurja Strossmayera pobjednik 10. Igara na vodi, Antonija Tutić miss mjesnog odbora

Ekipa mjesnog odbora Josipa Jurja Strossmayera “Biskupi” pobjednici su jubilarnih 10. Igara na vodi. Tijesnu pobjedu odnijeli su nad prošlogodišnjim slavljenicima ekipom Golog Brda, dok je treće mjesto odnijela ekipa Matija Gubec. Prepune tribine Gradskog bazena bodrile su najviše natjecatelja do sad, natjecalo se čak deset ekipa mjesnih odbora: Golo Brdo, Podgorje, Sveti Đurađ, Milanovac, Čemernica, Taborište, Korija, Matija Gubec, Josipa Jurja Strossmayera i goste iz mađarskog grada Barcsa.

igre na vodi 2017 016Snaga, izdržljivost, plivačke sposobnosti, ravnoteža, pa i snalažljivost natjecatelja testirane su u pet disciplina: prijevoz kašeta, potezanje užeta u vodi, kad naš brod plovi, igra na gumenim zračnicama i trka u plastičnim kacama.

igre na vodi 2017 052Ove godine svaka ekipa odabrala je svoju predstavnicu koja se natjecala u Izboru za miss mjesnog odbora. Najljepšom je proglašena Antonija Tutić iz mjesnog odbora Čemernica. Titulu prve pratilje osvojila je Ana Škvarić iz Podgorja, a drugom pratiljom proglašena je Manuela Kolak iz Milanovca.

igre na vodi 2017 129Nagrađeni su i najbolja navijačka skupina, najmlađi, najstariji i „najveći“ natjecatelj. Najmlađi natjecatelj bio je Toni Grdenić iz ekipe Matija Gubec, najstariji Kruno Virovec iz Taborišta, dok je onaj „najveći“ Drago Berković iz Svetog Đurđa.

Osim u vodenim sportovima, virovitička publika mogla je uživati u nastupu Klare Volenik i točkama Mažoretkinja Gradske glazbe Virovitica i članica Kluba ritmičke gimnastike „Pirueta“. Organizatori ove ljetne vodene manifestacije su Grad Virovitica, Športska zajednica Grada Virovitice i Turistička zajednica Grada Virovitice.

igre na vodi 2017 093Više o ovim jubilarnim 10. Igrama na vodi pročitajte u slijedećem broju Virovitičkog lista…

(www.icv.hr, ml, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”421468″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content