4.liga: Županijski derbi u Virovitici – Na Vegeški gostuje vodeća Pitomača

4.liga: Županijski derbi u Virovitici

U 4.ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica ovog vikenda igraju se utakmice četvrtog kola. Svi naši ligaši igraju u subotu 16.rujna u 16.30 sati. Derbi se igra u Virovitici. Na igralištu sportskog centra Vegeška gostuje vodeća Pitomača. Prošlogodišnji prvak Garić iz Garešnice gostuje kod Papuka u Orahovici. Nogometaši Slatine na svom stadionu igraju sa jakim Tehničarom iz Cvetkovca.

1.ŽNL: Lukač dočekuje Zrinski

U 5.kolu 1.županijske nogometne lige u subotu 16.rujna Lukač na svom terenu dočekuje posljednjeplasirani Zrinski iz Nove Bukovice, koji se do sada nije osvojio nijedan bod. U nedjelju 17.rujna u Rezoavcu gostuje Slavonija iz Sladojevaca, a u Gradini gostuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Sve utakmice igraju se u 16.30 sati, u ostalim susretima igraju: Mladost Čačinci-Voćin, Mladost 1930. Čađavica-Suhopolje, Podravac-Graničar Okrugljača i Mikleuš-Dinamo Četekovac.

2.ŽNL: Općinski derbi u Rušanima

U subotu 16.rujna u 4.kolu 2.županijske nogometne lige skupina zapad u Rušanima se igra općinski derbi između domaćeg Napretka i Stare Brezovice. Ostale utakmice igraju se u nedjelju 17.rujna a sastaju se: : Croatia-Sokol, Turanovac-Bušetina 1947., Omladinac-Podgorje, Bilogora 1947.-Mladost Vukosavljevica i Sveti Đurađ-Drava.
U skupini istok sve se utakmice igraju nedjelju: DOŠK-Crnac, Standard-Ćeralije, Mladost Miljevci-Mladost Bakić, Borova-Plavi, Tedhničar-Munja i Miholjac-Sloga Zdenci. Utakmice se igraju u 16.30 sati.

3.ŽNL: Dinamo gostuje u Bačevcu, Kozice ugošćuju Slaven

Sve utakmice trećeg kola 3.županijske nogometne lige igraju se u nedjelju 17.rujna u 16.30 sati. U skupini zapad igraju: Sloga Dugo Selo-Mladost Stari Gradac, Turnašica-Otrovanec, Bilogorac- Graničar Žlebina i Brana-Dinamo Kapela Dvor. U skupini istok parovi su: Orešac-Grabić, Slavonac-Vaška, Meljani-Dinamo Josipovo i Kozice-Slaven. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content