Čestitka načelnika Općine Suhopolje Siniše Horvata povodom početka nove školske godine

Prvog dana školske 2017./2018. godine, načelnik Općine Suhopolje, Siniša Horvat poželio je učenicima, učiteljima te roditeljima učenika sretnu i uspješnu novu školsku godinu u nadi da ćemo zajedničkim snagama omogućiti svakom djetetu razvitak u sredini u kojoj će se osjećati prihvaćeno, voljeno, sigurno i zadovoljno, u sredini koja će djelovati poticajno na razvitak svih njegovih potencijala i gdje će se učenik osposobljavati za samostalan i odgovoran život.

“Dragi učenici,

Neka Vam u novoj školskoj godini dobrota, prijateljstvo, ljubav, poštenje i poštivanje budu jednako važni kao hrvatski, matematika, povijest, kemija..
Prvašićima želim dobrodošlicu uz želju da im školski dani budu sretni, a početak nove školske godine, početak razdoblja koje će Vam ispuniti djetinjstvo i biti cijelog života lijepa uspomena.
Svim učenicima želim mnogo uspjeha i što bolje ocjene jer sada gradite temelje za ostvarenje svojih snova.
Posebno Vas molim, budite oprezni u prometu. U Vaše ime apeliram i molim sve vozače da budu oprezniji nego do sada, a posebno u blizini škola i na pješačkim prijelazima.
Učitelji, Vama također čestitam početak školske godine, sa željom da Vas ovo teško vrijeme ne obeshrabri u ostvarenje Vašeg cilja, odgoja i obrazovanja sretnog i uspješnog učenika koji se razvija uz Vaš poticaj i podršku roditelja.
Čestitam i Vama cijenjeni roditelji, sa željom da se ispune sva Vaša očekivanja i sve Vaše nade.”

Načelnik Općine Suhopolje

Siniša Horvat

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content