Mališani okušajte se u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima…

U subotu, 9. rujna, s početkom u 10 sati na parkiralištu Zagrebačke banke, Trg dr. Franje Tuđmana u Virovitici, u organizaciji Autokluba Virovitica i Policijske uprave virovitičko – podravske, po jedanaesti puta održat će se akcija „Sigurno u školu“. Na akciji će se djeca moći okušati u vožnji spretnosti na biciklima, rolama, romobilima i svim drugim dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon.

Započela je nova odgojno – obrazovna godina i tim povodom se pozivaju svi klinci i klinceze starosti od 3 do 8 godina, neka se pridruže ovoj priredbi – natjecanju sa svojim prometalima, na kojemu će moći pokazati svoje vještine u upravljanju dječjim prijevoznim sredstvima na vlastiti pogon. Svim natjecateljima će biti podijeljene nagrade, a u zabavnom dijelu programa će nastupiti mali pjevači i svirači Virovitice i okolice.

Pozivaju se svi, mame i tate, djedovi i bake, tete i ostali da dovedu svoje mališane i pridruže se ovom druženju te vatreno navijaju za njih da se postavljenom stazom poligona provezu što brže i spretnije.

(wwww.icv.hr, viroviticko-podravska.policija.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content