Milanu Vanđuri, direktoru HGK – ŽK Virovitica, posebno priznanje za podršku međunarodnom sajmu ekologije Ekobis

U Bihaću je od 14. do 16. rujna održan 15. međunarodni sajam ekologije «EKOBIS 2017» na kojem je izlagalo preko 250 izlagača iz devet zemalja, među kojima se predstavilo, u organizaciji HGK – Županijske komore Virovitica, jedanaest izlagača s područja Virovitičko – podravske županije.

Svečanosti otvorenja prisustvovalo je izaslanstvo iz Virovitičko-podravske županije, koje je predvodio Milan Vanđura, direktor Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, a u kojem su bili predstavnici poslovne zajednice s područja Virovitičko-podravske županije i predstavnici sajma Viroexpo, koji su inicirali i dogovorili reciprocitet nastupa svojih gospodarstava na sajmovima s predstavnicima Sarajevskog sajma.

Na svečanosti obilježavanja jubilarnog 15. sajma Ekobis, organizatori sajma dodijelili su nekoliko priznanja osobama i institucijama zaslužnim za razvoj sajma.

Posebno priznanje dodijeljeno je Milanu Vanđuri, direktoru Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, za podršku međunarodnom sajmu ekologije Ekobis. (hgk žk virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content