Početna konferencija projekta “Mreža poduzetničkih inkubatora” Virovitičko-podravske županije u utorak 5. rujna

U utorak će se u prostoru Poduzetničkog inkubatora u Virovitici održati početna konferencija projekta “Mreža poduzetničkih inkubatora” Virovitičko-podravske županije, koji se odnosi na izgradnju, obnovu te stavljanje u rad tri nova inkubatora u Orahovici, Slatini i Pitomači.

U navedenim inkubatorima predviđeno je da će u punom kapacitetu biti omogućen povoljan smještaj za 47 poduzetnika, a oni bi trebali uz postojeći u Virovitici omogućiti daljnji razvoj poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije kako bi poduzetnici s ovog područja postali konkurentniji na tržištu rada.

Projekt je napisala VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom, Poduzetničkim inkubatorom Virovitičko-podravske županije, Gradskom razvojnom agencijom Slatina te uz pomoć Grada Orahovice i Općine Pitomača.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta projekt ukupne vrijednost od oko 28 milijuna kuna sufinacirat će s bespovratnom potporom od 20 milijuna kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content