VIROVITIČANIN MELIS GLUMPAK JEDAN JE OD TROJICE FAVORITA FARMERICE MARINE U LJUBAVI NA SELU Kad tražite ljubav, najvažnije je ostati iskren

Virovitičanin Melis Glumpak, 48. godišnji umirovljeni policajac, jedan je od trojice favorita farmerice Marine Peštaj (43) u novoj sezoni showa Ljubav je na selu. Ovaj skroman i simpatičan otac trojice sinova na show se prijavio na nagovor kolegice i sestre Melite. Ovo mu je prvo iskustvo života pred kamerama, u kojem se za ljubav farmerice Marine “bori” s još dvojicom kolega. – Ovo mi je nezaboravno iskustvo, stvorio sam puno novih prijateljstava i otkrio kako je živjeti pred kamerama – kaže Melis G. – Isprva je čudno, treba se priviknuti da su ti kamere oko glave i da te, što god kažeš ili napraviš, gleda najmanje dva milijuna ljudi, ali kasnije to ipak prijeđe u naviku – priča nam Melis G. O detaljima showa koji još traje ne smije govoriti, no ističe kako je u cijelu priču ušao iskreno, da je i pred kamerama i kod kuće isti, da ne glumi, da nastoji biti što prirodniji.

SINOVI SU MU VELIKA PODRŠKA

-Točno se vidi i osjeti tko je ondje s kojim ciljem, tko je iskren, a tko pokazuje neko drugo lice – kaže Melis. Farmericu Marinu prvi put je vidio putem videa, a iskustvo uživo potvrdilo je prve dojmove: da je lijepa i draga, a za ostalo, vidjet će, ako bude vremena i prilike. – Zasad, čini mi se da nema iskrica, ali ništa nije isključeno – kaže Melis G., kojemu za vrijeme snimanja, unatoč lijepim iskustvima, najviše nedostaje obitelj. – Ne mogu funkcionirati bez mojih sinova. Svaki slobodan tren, kada bi se kamere ugasile, ja sam bio na mobitelu. Dečki sa seta su me zezali da ništa drugo i ne radim, nego samo zovem doma. Što ću, kad ne mogu bez njih – dirljivo priznaje Melis koji kaže kako se nada da će s nekima od kolega sa seta ostati u kontaktu i kada sve završi. Dok traje snimanje, Marko (19), Gabrijel (16) i Domagoj (15) velika su mu podrška, kao i rodbina i prijatelji koji ga redovno prate na malim ekranima u potrazi za pravom ljubavlju.

IMG 5681
(www.icv.hr, M. Lovrenc, Foto: Ž. Đaković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content