FOTO: Uvjerljiva pobjeda rukometaša Viro Virovitice protiv Osijeka

U šestom kolu 1. lige sjever rukometaši Viro Virovitice su na svom terenu pobijedili Osijek 26:20. Prvih šest minuta gosti iz Osijeka su uspjeli parirati domaćim igračima do rezultata 2:2. Nakon toga Virovitičani se odvajaju i ne dozvoljavaju gostima da se približe na zaostatak manji od pet golova. Domaći momčad je izvrsno funkcionirala. Očito da im je opomena u Bjelovaru dobro došla, jer su pokazali da samo izuzetnom borbenošću i požrtvovanjem mogu doći do uspjeha i bodova. U posljednjoj dionici utakmice trener Damir Vašarević iskoristio je veliku rezultatsku prednost i svim igračima dao priliku da daju svoj doprinos pobjedi.

Nadamo se će u idućem kolu kada gostuju kod Medveščaka u Zagrebu pokazati svoju borbenu stranu i ponovno biti rezultatski uspješni.

Za Viro Viroviticu su igrali: Kukić, Godeč 4, Ćaleta-Car, Karlo Moslavac, Starčević, Smiljčić 5, Smutni, Paljar 2, Rešatar 1, Poljak 4, Galetić, Vozab, Janjić 2, Filip Vašarević, Štimac i Luka Moslavac 8. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”430630″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content