Radionica za podmjeru 5.2. “Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz Programa ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014. – 2020.”

Županija Virovitičko-podravska u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, Savjetodavnom službom i Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionicu za podmjeru 5.2., tip operaciju 5.2.1. Obnova poljoprivrednog zemljišta i proizvodnog potencijala iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Cilj radionice je predstavnicima gradova, JLS-a, razvojnih agencija i LAG-ova s područja Virovitičko-podravske županije približiti postupak i način prijave na natječaj, kako bi mogli pomoći u podnošenju Zahtjeva za potporu potencijalnim korisnicima, čiji je proizvodni potencijal uništen uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja.

Radionica je također namijenjena fizičkim i pravnim osobama upisanim u Upisnik poljoprivrednika, čiji je proizvodni potencijal uslijed elementarne nepogode ili katastrofalnog događaja uništen više od 30%, uz uvjet daje u županiji proglašena elementarna nepogoda ili katastrofalni događaj.

Radionica će se održati u 12. listopada 2017. godine (četvrtak) u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije s početkom u 11 sati. (www.icv.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content