Tvrtke drvno-prerađivačke industrije s područja Virovitičko-podravske županije na sajmu Ambienta 2017.

Na Zagrebačkom velesajmu, od 11. do 15. listopada 2017. god., otvoren je 44. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije “Ambienta 2017”, na kojem se predstavljaju i tvrtke drvno-prerađivačke industrije s područja Virovitičko – podravske županije: Tehnohit-HR Pitomača s brandom HRASTICO, te sa izloženim radovima učenika Tehnička škola Virovitica, Industrijsko-obrtnička škola iz Slatine, a Keramika Modus d.o.o. Orahovica s programom za kupaonice.

Plod novog poslovnog modela je koncepcijski i komunikacijski inovirana Ambienta koja će u partnerskoj suradnji s Udruženjem drvno-prerađivačke industrije Hrvatske gospodarske komore, predstaviti potencijale drvne industrije.

Brojne mogućnosti i prednosti drva kao potpuno prirodnog i obnovljivog materijala predstavljaju najznačajniji domaći proizvođači proizvoda primarne prerade i drvne građe, stolarskih proizvoda, podnih obloga i namještaja.

IMG 4802Redizajn ovog projekta bit će na izlagačkom prostoru prezentiran kroz nekoliko tematskih priča: AmbiDOM – sve vrste namještaja, parketi, vrata i prozori, dekori, AmbiPRO – materijali, oprema i strojevi, AmbiENERGO – biomasa, peleti te AmbiDESIGN district – ultimativna dizajnerska dostignuća u industriji namještaja.

Pored izlagačkog sadržaja, ovogodišnju Ambientu čine svakodnevni stručni, edukacijski i savjetodavni programi: konferencija o drvno-prerađivačkoj industriji, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Udruženje drvno-prerađivačke industrije, stručno predavanje „Odredbe NATURA 2000 prepoznavanje, praćenje i kartiranje zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta“ u organizaciji Hrvatskih šuma, prezentacija projekta DRVO JE PRVO te niz ostalih tematskih stručnih predavanja i događanja. (hgk žk virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content