4.liga: Pobjede Virovitice i Slatine, remi Pitomače, poraz Papuka

U trinaestom, posljednjem jesenskom, kolu 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Virovitice bili su izuzetno efikasni. U susretu sa Zdenkom iz Velikih Zdenaca pobijedili su 6:2. Domaći su poveli 2:0, ali se gosti nisu predavali. Najprije su smanjili na 2:1. Domaći su ponovno povećali prednost na 3:1. Na početku drugog dijela sudac sudi drugi kazneni udarac za goste i rezultat je 3:2. Virovitički napadači su propustili nekoliko izglednih prilika. Publika je počela strahovati za rezultat. U tom trenutku sve u svoje ruke preuzima Nikola Suvajac i s tri zgoditak rješava pitanje pobjednika. Osim Suvajca za Viroviticu golove su polučili Matko Reščić dva i Krešimir Crvenka jedan.

Slatina je na svom stadionu pobijedila Podravac iz Virja 3:1.zgoditke za Slatinu su postigli Danijel Ciglar, Ante Knežević i Matej Kupres. Papuk je gostovao u Križevcima i izgubio 2:3. Gosti iz Orahovice su dva puta bili u prednosti golovima Benjamina Radinkovića i Benjamina Špoljarića, ali su na kraju pobijedili domaći igrači.

U Pitomači su igrali domaći nogometaši s Mladosti iz Kloštra Podravskog. U susjedski prestiž utakmica je bila direktna borba za drugo mjesto na tablici. Susret je završen bez golova 0:0, čime je Pitomača ostala na drugom mjestu s 24 boda, Papuk je četvrti s 22 boda, Slatina je osma s 17 bodova, a Virovitica deseta s 14 bodova.

Prvensto će biti nastavljeno u proljeće 2018.godine. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content