Igor Fazekaš predložen za člana Uprave Hrvatskih šuma d.o.o.

Na sjednici Vlade RH, koja je održana u četvrtak 2. studenog, Vlada je, Skupštini društva Hrvatske šume d.o.o. predložila imenovanje predsjednika Uprave i članova Uprave društva, sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja kandidata za predsjednika i članove uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku hrvatsku, temeljem provedenog postupaka po objavljenom javnom natječaju. Za predsjednika Uprave, Vlada RH je predložila Krunoslava Jakupčića, a za članove Antu Sabljića i Igora Fazekaša iz Slatine, koji je trenutno ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije.
Igor Fazekaš, rođen je 14. svibnja 1973. u Virovitici, živi u Slatini, oženjen je i otac sina Noe. Nakon završene osnovne škole, završio je Prirodoslovno-matematičku gimnaziju u Slatini, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Osijeku gdje je završio i poslijediplomski studij, te stekao zvanje magistra društvenih znanosti iz područja ekonomije.
Tijekom radnog vijeka radio je kao direktor izvoza finalnih proizvoda i voditelj marketinga u tvrtki GAJ Slatina, te 12 godina u bankarstvu kako voditelj Poslovnice, voditelj Podružnice, voditelj Poslovnog centra. Od 2014. godine je ravnatelj Doma zdravlja virovitičko-podravske županije. Nositelj je Spomenice Domovinskog rata. (www.vpz.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content