Najmlađi virovitički košarkaši na turniru minibasket lige ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz

Proteklog vikenda najmlađa selekcija KK Virovitica odigrala je svoje prve utakmice na turniru minibasket lige. Košarkaši su ostvarili jednu pobjedu i jedan poraz. Prvi izlazak na teren i trema malo su začinili igru Virovitičana koji su unatoč svemu pobijedili košarkaše iz Bjelovara s rezultatom 18:16 i u uzbuđenju iščekivali sljedeće protivnike. To su bili košarkaši iz grada Picoka, Đurđevčani. Ipak, ovoga puta najmlađi košarkaši, uz sav trud i borbenost, morali su prepustiti bodove košarkašima Đurđevca. U obje utakmice Antonio Tutić je zabio po 6 koševa dok ga je Gabrijel Kečkiš pratio sa 6 ubačaja u prvoj i 5 u drugoj utakmici. Na listu strijelaca još su se upisali Marko Krznarić, David Smiljanić, Samuel Smiljanec, Luka Farkaš i Josip Šiško s po dva koša. Navedenom uspjehu doprinijeli su kako obrambeno tako i napadački Arijan Kečkiš, Adrijan Markek, Emanuel Vidović, Luka Krušelj i Goran Cvijanović.

Uz dvije utakmice na turniru natjecalo se i u igrama šutiranja slobodnih bacanja gdje je Adrijan Kečkiš došao do polufinala, Antonio Tutić do polufinala u slalom igri vođenja lopte, dok se Gabrijel Kečkiš natjecao u igri brzina.

KK Vedi – KK Virovitica 16:18
Farkas Luka, Smiljanić Samuel, Kečkiš Adrijan, Kečkiš Gabrijel 6, Markek Adrijan, Tutić Antonio 6, Krznarić Marko 2, Vidović Emanuel, Krušelj Luka, Smiljanić David 2, Cvijanović Goran, Šiško Josip.

KK Virovitica- KK Mladost Đurđevac 17:24
Farkas Luka 2, Smiljanić Samuel, Kečkiš Adrijan, Kečkiš Gabrijel 5, Markek Adrijan, Tutić Antonio 6, Krznarić Marko 2, Vidović Emanuel, Krušelj Luka, Smiljanić David 2, Cvijanović Goran, Šiško Josip 2.
Trener/službeni predstavnik: Hrvoje Dragičević

(www.icv.hr, N. Vajagić)

[g-gallery gid=”434560″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content