Lavice s dva boda iz Broda došle na drugo mjesto

U jedanaestom, posljednjem jesenskom, kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice su gostovale u Slavonskom Brodu. Igračice domaćeg Broda su povele 2:0, a zatim su gošće iz Virovitice ubacile u veću brzinu i dobrim dijelom utakmice kontrolirale rezultat. Ni u jednom trenutku domaće igračice nisu dozvolile Virovitičankama, da se odvoje na veću razliku od dva tri gola prednosti. Pred sam kraj susreta Brođanke su uspjele u nekoliko navrata izjednačiti rezultat, ali su bodovi ipak otišli u Viroviticu.

Gošće u posljednjim trenucima imale više koncentracije i uspjele se očuvati prednost i osvojiti vrijedne bodove. Virovitičanke su na kraju pobijedile rezultatom 25: 24. O žustrini utakmice dovoljno govori da su igračice obiju ekipa tijekom utakmice bile ukupno isključene 38 minuta. Pobjeda je dobila još više na vrijednosti, jer su porazom igračica Osijeka na domaćem terenu od Đakova virovitičke Lavice na kraju polusezone zauzele drugo mjesto na tablici.

Za Tvin Viroviticu su igrale: Devald, Hrvoić 4, Jezerčić 1, Veršec 2, Rakošević 2, Hudoletnjak 6, Maja Biuk, Blažević, Bajsar 1, Stjepanović, Deskar 7 (4), Oštrić 1, Miklić 1 i Iva Biuk. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content