Virovitičanka Sanja Mijac osvojila titulu za najbolji food blog godine, a slavila je u još tri kategorije

Žiri u kojem su bili MasterChefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 430 prijavljenih blogova, nakon glasanja čitatelja, proglasio je devet pobjednika u kategorijama, a zatim i blogericu godine, našu Virovitičanku, Sanju Mijac “Domaćicu”.

Sanja Mijac je uz to osvojila tri nagrade u kategorijama (“Tradicionalna kuhinja”, “Za bebe i djecu” i “Najbolji video”), tako da je titula, kao i vrijedne nagrade glavnog sponzora Zvijezde, te Emmezete koja je osigurala poklone Tefala, Boscha i Sonyja – došla stvarno u prave ruke.

– Trudit ćemo se i dalje, davati sve od sebe i još više voljeti ono što radimo – rekla je vidno uzbuđena Sanja Mijac. Izbor za ‘Gastro zvijezdu’ startao je prije šest mjeseci, a pokrenuo ga je portal Gastro.hr, a na projektu je radilo stotinjak ljudi. Proglašenje pobjednika odvijalo se u restoranu ‘Batak grill’ u zagrebačkoj Radničkoj ulici. Sve o pobjednicima možete vidjeti ovdje (www.vpz.hr, www.gastro.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content