Nogometaši Suhopolja žele treću uzastopnu titulu naslova prvaka I. županijske lige

Uprava vodeće momčadi prve županijske lige Suhopolja, predvođena predsjednikom Davorom Hodakom, dopredsjednikom Mladenom Hodakom i voditeljem škole nogometa Elvisom Gladom, ozbiljno se priprema za proljetni nastavak prvenstva, iako su vodeći s dvanaest bodova prednosti ispred drugog Mikleuša.

Dogovoren je dolazak šest igrača: Mihaela Šoštara, Leona Brdarića i Antonia Jugovića dosadašnjih igrača Napretka iz Rušana, Ivana Markovića iz Rezovca, Doriana Sesvečana igrača Bratstva iz Gornjeg Bazja, te Marka Sertića igrača Virovitice.

Pripreme prve momčadi trebaju početi 22.siječnja, a dogovorene su pripremne utakmice 3.veljače s Borovom, 4.veljače s Mladosti iz Kloštra Podravskog, 10.veljače s Daruvarom, 11.veljače sa Slatinom i 17.veljače s Tomislavom iz Bereka.

Cilj je i po treći puta osvojiti naslov prvaka i ona konačno ući u četvrtu ligu, za što će, nadaju se, ovoga puta, biti osigurana potpora lokalne zajednice. S druge strane željeli bi i u županijskom kupu doći do najvišeg postolja. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content