Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte komediju “Traži se stari” i animirani “Vampirko”

13.01.2018. TRAŽI SE STARI 19:00

Father Figures HR 13.01.2018Dva brata blizanca, nakon što saznaju da im je majka godinama lagala i skrivala istinu o njihovom ocu, odlaze u potragu za njim. Na putu do istine o svome porijeklu upast će u nevolje, jer ispada da im otac može biti bilo tko, ali i kratko uživati kada pomisle da im je velika sportska zvijezda.

14.01.2018. VAMPIRKO-SINK 17:00

little vampire HR 14.01.2018Omiljeno štivo dječaka Antuna jezive su priče, osobito o vampirima. No, dobio je priliku upoznati pravog pravcatog mladog vampira Rudija, pa i njegovu sestricu Anu i štoviše postali su i prijatelji. Rudi se pokazao kao drag i ljubazan, a najveću zapetljanciju u cijeloj priči izazvali su pokušaji Antunovih roditelja da upoznaju njegova prijatelja. Ali kako objasniti neobičnosti vezane uz Rudija – otrcani crni plašt koji nikada ne skida i koji k tome neobično zaudara, zašto dolazi u sitne noćne sate i zašto stalno rukom pokriva usta . . . ?

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content