Početkom veljače Virovitičko-podravska županija dobiva Centar za vještačenje

Budući da Virovitičko-podravska županija jedina od svih hrvatskih županija nije imala Centar za vještačenje osoba s invaliditetom, župan Igor Andrović je na sastanku s ministrom rada i mirovinskog sustava zdravstva Markom Pavićem dogovorio da se početkom veljače Centar za vještačenje pri Zavodu za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom otvori u Virovitici.

Na području naše županije ima više od tisuću zahtjeva osoba za vještačenje invaliditeta koje žele ostvariti svoja prava iz mirovinskog ili sustava socijalne skrbi, a morale su na vještačenje putovati u Osijek. Od sada će svi oni svoja prava moći ostvariti u Virovitici, u Centru za vještačenje koji će biti smješten u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok”.

S tim u vezi danas su u Zavodu potpisani i ugovori o djelu s desetero osoba, od kojih su njih šestero liječnici, specijalisti za potrebe obavljanja poslova vještačenja. (www.icv.hr, zc)

IMG 9776 Custom IMG 9775 Custom IMG 9768 Custom IMG 9767 Custom IMG 9766 Custom IMG 9765 Custom IMG 9763 Custom IMG 9762 Custom IMG 9761 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content