Turizam na dlanu: županijska Turistička zajednica predstavila sve važne projekte

Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije održala je zajedničku sjednicu Skupštine i Turističkog vijeća. Osim programa rada i financijskog plana županijske Turističke zajednice za 2018. godinu, iznijeti su i programi i planovi turističkih zajednica nižeg ustroja s područja županije. Župan Igor Andrović, ujedno i predsjednik županijske Turističke zajednice, istaknuo je kako Virovitičko-podravska županija ima potencijal za razvoj kontinentalnog turizma, a to dokazuje brojnim projektima. Tako je izdvojio neke od projekata koji su trenutno u tijeku ili će uskoro krenuti njihova provedba, između kojih obnovu dvorca i parka u Virovitici i Suhopolju, skoru nadogradnju i povećanje ponude hotela Kurija Janković, projekt Geo info-centar Parka Prirode Papuk i asfaltiranje ceste od Drenovca do Jankovca.

– Godina nam je odlično krenula s tri nova odobrena projekta na području županije, a to su Posjetiteljski centar “Dravska priča” u Noskovačkoj Dubravi „EPIcentar Sequoia Slatina” i „Centar za posjetitelje Križnica“ koji će izuzetno obogatiti turističku ponudu naše županije- rekao je Igor Andrović.

Na sjednici župan Igor Andrović imenovan je za predstavnika u Saboru Hrvatske turističke zajednice, a Tatjana Arnold-Sabo, ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije, imenovana je za člana Nadzornog odbora županijske Turističke zajednice kao predstavnika Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice.

(www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”439911″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content