Lions club Vereucha Virovitica proslavio 20. godišnjicu djelovanja

Pod pokroviteljstvom Virovitičko-podravske županije i pod motom “Za sretniji dolazak na svijet”, Lions club Vereucha Virovitica, proslavio je u hotelu “Divino” u Pitomači 20. obljetnicu djelovanja. Tim povodom organiziran je donatorski Lions bal i aukcijska prodaja slika, a prikupljena sredstva namijenjena su za opremanje rodilišta Opće bolnice Virovitica i mnogobrojnim potrebitim pojedincima.
Na ovoj svečanosti nazočio je i saborski zastupnik i predsjednik HVIDRA-e RH Josip Đakić, zamjenik župana VPŽ Marijo Klement, guverner Lions distrikta Hrvatske Mladen Kajganić, zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, predsjednica Gradskog vijeća grada Virovitice Lahorka Weiss, predsjednici općina s područja županije, gospodarstvenici i drugi ugledni gosti. U ime organizatora sve nazočne pozdravio je zamjenik župana VPŽ Marijo Klement, u ime domaćina, Lions kluba Vereucha predsjednica Monika Ružić, predsjednica Zone 6 Lions regije Istok Jasna Per Kožnjak, a na donaciji se zahvalila ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček.
Guverner Lions distrikta Mladen Kajganić čestitao je na uspješnom radu Lions klubu Vereucha, a osim njima, priznanja i zlatne značke uručio je Moniki Ružić, Jasni Per Kožnjak, Mariji Navari i Gordani Ćurik. U glazbenom dijelu nastupile su učenice Glazbene škole Jana Vlašimskog iz Virovitice Vanesa Mrvčić i Petra Boljevčan, a zabavni dio pripao je glazbenom sastavu “Gašo band” iz Virovitice.

(www.icv.hr, bs)

[g-gallery gid=”440819″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content