MK “ALKA“ Špišić Bukovica 1987 održala redovnu Skupštinu

Moto klub „ALKA“ Špišić Bukovica u svojim je prostorijama u petak održala redovnu Izvještajnu Skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zvonko Lulić pozdravivši nazočne članove kluba i goste. Poslje uvoda i usvajanja dnevnog reda predsjednik kluba Zvonko Lulić osvrnuo se na dosadašnji rad kluba. Aktivnosti i djelovanje kluba u 2017. godini iznio je dopredsjednik kluba Marin Rengel te je pritom izdvojio uspješno pripremljenu i organiziranu 31. moto alku, 1. moto alku za osobe s invaliditetom u suradnji s UOSI Virovitica, zatim donaciju i pomoć pri promociji Moto Route Croatia.

Od humanitarnih akivnosti MK ”ALKA” Špišić Bukovica sudjelovala je u dobrovoljno akciji darivanja krvi, kao i u darivanju djece povodom božićnih blagdana-Moto Mrazovi.

U 2017. godini aktivno je bilo 38 upisanih članova s plaćenom članarinom.
U svojoj dugoj povijesti kluba posebno se osvrnulo na realizaciju i provođenje 31. Moto Alke. Predsjednik Zvonko Lulić iznio je plan i program za 2018. godinu u kojoj klub osim vožnji i druženja te promoviranja moto sporta, ima za cilj i organizaciju tradicionalne 32. Moto alke i 2. moto alke za osobe s invaliditetom u suradnji s UOSI Virovitica.
Cilj MK “ALKA“ Špišić Bukovica je i dalje promoviranje moto sporta mladima i očuvanje zaštitnog znaka kluba, a to je održavanje Moto Alke u Špišić Bukovici na Ivanje, dan općine.

(www.icv.hr, ii, žđ)

[g-gallery gid=”444137″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content