NK Dinamo Četekovac održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Nogometni klub Dinamo iz Četekovca jučer je održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu na kojoj su pozdravne riječi gostima i članovima uputili alfa i omega kluba Ivica Dorinka, te predsjednik kluba Mario Košorog, jedan jedan od najbitnijih kotača i pokretač svega lijepog što nogomet donosi u ovo malo u Domovinskom ratu stradalo mjesto.

Nakon usvojenog Dnevno reda, podnesena su izvješća koja su sva jednoglasno prihvaćena.

Najviše rasprave se vodilo oko toga da Dinamo treba i mora ostati u 1. ŽNL VPŽ, jer po igrama to i zaslužuje. Naglašeno je da rad koji cijela uprava daje za dobrobit i razvitak nogometa može bit primjer puno većim sredinama. Dorinka je još dodao da su dovedena tri pojačanja, i to dva iz NK Mikleuš i jedno iz NK Slatina.

28381471 582411578790130 847661606 n

Skupštini su bili nazočni načelnik Opčine Mikleuš Milan Dundovič i njegov zamjenik Dalibor Lipovac. Dalibor Lipovac se u svom obraćanju osvrnuo na objekt nogometnog kluba koji je sredstvima Općine uređen, tj. stavljena je fasada i stolarija, a u planu je prekrivanje krova kao i uređenje potkrovlja istog. Također je iznio svoje zadovoljstvo, jer objekti nogometnih klubova na području općine Mikleuš dobivaju novi izgled, povećale su se i naknade klubovima za redovan rad, a to je glavni uvjet kako bi klubovi mogli normalno funkcionirati.

Načelnik Milan Dundović podijelio je s prisutnima svoje zadovoljstvo sadašnjim stanjem ulaganja u sport na području općine Mikleuš, te je pohvalio jako dobru suradnju između Općine i NK Dinama koja bi trebala takvom ostati i ubuduće. (www.icv.hr, df)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content