Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Novine”, “Odmetnici” i “Dugi iz kamenog doba”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

09.02.2018. NOVINE 19:00h

Post HR 09.02.2018Radnja je usredotočena na objavu pentagonskih dokumenata u Washington Postu, kojima su 1971. njegovi novinari otkrili istinu o Vijetnamskom ratu. Pentagonski dokumenti predstavljaju niz službenih dokumenata američkog ministarstva obrane koji su procurili tako što ih je vojni analitičar Daniel Ellsberg dostavio novinarima. Dvostruki Oscarovac Tom Hanks igrat će ulogu urednika Washington Posta Bena Bradleeja, a trostruka Oscarovka Meryl Streep ulogu glavne izdavačice novina Kay Graham, koja je vodila sudski spor s vladom u trenutku kada je predsjednik SAD-a bio Richard Nixon.

10.02.2018. ODMETNICI 19:00h

renegades 10.02.2018Radi se o visokobudžetnom akcijskom trileru čija se radnja vrti oko američkih marinaca koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu i pritom na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Glumačku ekipu predvodi Oscarom nagrađeni J.K. Simmons uz Sullivana Stapletona (300: Uspon carstva) i Charliea Bewleya (Sumrak saga). Zanimljivo je da su dio ekipe filma činili hrvatski filmski djelatnici i da se film snimao upravo u Hrvatskoj.

11.02.2018. DUGI IZ KAMENOG DOBA – SINK – 17:00h

Early man 11.02.2018Urnebesna prapovijesna avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom,  pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content