Proteklog vikenda niz medalja za virovitički karate

U subotu su članovi Karate kluba Virovitica nastupili na dva Međunarodna turnira i to:
Sara Malčec u disciplini Kata u juniorskom i mlađem seniorskom uzrastu u Somboru u Srbiji gdje je u obje kategorije osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

Nikola Gondi nastupio je u borbama i to u učeničkoj i mlađoj kadetskoj apsolutnoj kategoriji, u kojima je također bio najuspješniji osvojivši prva mjesta i zlatne medalje.

U mlađem učeničkom i učeničkom uzrastu u disciplini Kata nastupili su Laura Erak koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji mlađih učenica, a u kategoriji učenica drugo mjesto i srebrnu medalju i Lovro Erak koji je u kategoriji mlađih učenika osvojio drugo mjesto i srebro, dok je u učeničkoj konkurenciji bio treći, te je osvojio brončanu medalju.

cid storage emulated 0 EmailTempImage 2 RotateImage 20180217 132826 jpg 1518968473188

Druga grupa natjecatelja otputovala je i nastupila u Rijeku na KUP-u Delte i to:

U mlađim kadetima i kadetima nastupio je Chris Malčec koji je bio treći u obje kategorije s osvojene dvije bronce, dok je Mihael Štefović u mlađim kadetima bio prvi s osvojenom zlatnom medaljom, dok u kadetskom uzrastu nije uspio izboriti jedan od plasmana. U kadetskom uzrastu nastupio je i Filip Kafka koji se izborio za treće mjesto i brončanu medalju.

U Rijeci su zlatne medalje osvojili i Virovitičani članovi karate kluba Đurđevac. Domagoj Kesak je nastupio u apsolutnoj kategoriji borbi učenika +46kg. U sve tri borbe zasluženo pobjeđuje te se kiti najsjajnijim odličjem. Jakob Đebro nastupao je u kategoriji mlađih učenika -38, te je u borbama osvojio zlatno odličje. (www.icv.hr, mš, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content