Rukometašice Pitomače dočekuju Umag, Lavice ugošćuju Vukovar

Rukometašice Pitomače dočekuju Umag

U petnaestom kolu prve lige za rukometašice Pitomača u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u subotu 17.veljače u 18 sati igraju s Umagom. To je Pitomačankama prilika za osvajanje novih prvenstvenih bodova.

Lavice ugošćuju Vukovarke

Nakon uvjerljivog poraza u Koprivnici rukometašice Tvin Virovitice na svom terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju s uvijek nezgodnim Vukovarom. Utakmica se igra u subotu 17.veljače u 19 sati. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina je domaćin Županji,a Orahovica Požegi

Ovog vikenda desetim kolom s natjecanjem nastavljaju rukometni drugoligaši u skupini istok. Oba naša predstavnika svoje utakmice igraju u isto vrijeme u subotu 17.veljače u 17 sati. Rukometaši Slatine, ako domaćini, u Virovitici u sportskoj dvorani Tehničke škole igraju sa Županjom. U isto vrijeme u sportskoj dvorani u Orahovici domaći rukometaši igraju s Požegom.

Mlađi kadeti Viro Virovitice igraju u Daruvaru

Mlađi kadeti Viro Virovitice u šestom krugu 1.mlađe kadetske lige skupina sjever u subotu 17.veljače gostuju u Daruvaru. U tamošnjoj sportskoj dvorani u 11 sati igraju s Prelogom, a u 12 s Čakovcem.

Dječaci B igraju s Vidovcem i međusobno

U osmom krugu 1.lige dječaka B rukometaši Viro Virovitice u subotu 17.veljače igraju na svom terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. Dvije domaće selekcije najprije u 113 i 14 sati igraju s Vidovcem, a nakon toga će odigrati međusobnu utakmicu. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content