ŠANTIĆ PROMET IZ VIROVITICE USPJEŠAN NA TRŽIŠTU – Alati, poljoprivredna mehanika i strojevi traženi su u cijeloj Hrvatskoj

Osnivanjem trgovačkog obrta tvrtka Šantić promet još 1995. godine registrirala je djelatnost prodaje poljomehanizacije, alata, rezervnih dijelova te ostalog pribora za poljoprivredu. Nakon dvije godine uspješnog rada dopunili su ponudu sa servisnom uslugom – Servis malolitražnih motora, za popravak motornih pila, trimera, kosilica, generatora, motornih pumpi, traktorskih prskalica te za svu ostalu opremu iz prodajnog asortimana. Danas za većinu uređaja iz prodajnog programa imaju status ovlaštenog zastupnika i servisera, zadovoljavaju sve norme i standarde u toj djelatnosti, i to ne samo po opremi, nego i po prostoru te ljudskim potencijalima.

Početkom 1999. godine otvorili su drugi poslovni prostor u Virovitici po već poznatoj formi trgovine i servisa, a 2003. godine rade novi poslovni prostor na istoj lokaciji koji i sada zadovoljava svim strogim standardima i uvjetima poslovanja. Šantić promet danas posluje s četiri trgovine i dva servisa, ima dvanaest zaposlenih, trgovaca i servisera u Virovitici i Cabuni. Najznačajnija zastupstva su im poznate svjetske tvrtke Stihl, Viking, Husquarna, Jonsered te poljoprivredna mehanizacija Agromehanika.

Inače, na tom sajmu koji znatno pridonosi njihovoj poslovnosti potkrijepljenoj kvalitetom Šantić promet se predstavlja od samih njegovih početaka. U trgovini tvrde da su svi njihovi proizvodi podjednako traženi od kupaca koji dolaze iz naše, ali i iz drugih županija. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content