“Marte Meo, prirodna potpora razvoju” po drugi puta u Virovitici

Osnovna škola Vladimir Nazor Virovitica 5. travnja bit će domaćin stručnog usavršavanja “Marte Meo, prirodna potpora razvoju”. Uvod u stručno usavršavanje održat će se po drugi puta u Virovitici u organizaciji Akademije za razvojnu rehabilitaciju i Kabineta za procjenu i poticanje razvoja SRETNO DIJETE.

Marte Meo® komunikacijski program prihvaćen je kao učinkovita metoda za prirodno poticanje razvoja djece kao i komunikacije osoba koje imaju izrazitih teškoća u ostvarivanju kvalitetnih interakcija sa drugima. Kroz Marte Meo predavanje, sudionici će uvidjeti koliko svojim ponašanjem utječemo na ponašanje ljudi s kojima komuniciramo. Marte Meo je program poticanja razvoja primjenjiv u svakodnevnim interakcijama, s osobama svih dobnih skupina i provodi se kroz sagledavanje isključivo pozitivnih segmenata svakodnevnih situacija.

Predavanje je namijenjeno svim roditeljima, posebno roditeljima djece koja pokazuju teškoće u komunikaciji i interakciji, stručnim suradnicima u ranoj intervenciji, suradnicima u odgojno-obrazovnom sustavu te terapeutima i liječnicima koji rade s djecom. Nakon ovog predavanja, slijedi organizacija stručnog usavršavanja za Marte Meo® praktičare.

Voditeljica edukacije je Silvija Philipps Reichherzer, prof. Marte Meo® licencna supervizorica. Svi sudionici će dobiti potvrdnicu o sudjelovanju Akademije za razvojnu rehabilitaciju. Zainteresirani se mogu javiti do 03. travnja, na kontakt broj Kabineta Sretno dijete!

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content