Ministarstvo hrvatskih branitelja: Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i financijske potpore za 2018. godinu

- PROMO -

Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je jedinstvenu listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu za Republiku Hrvatsku, kao i Liste Prvenstva prema županijama i Gradu Zagrebu. Naime, sukladno odredbi članka 7. st. 5. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su potvrđena lista prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu i kao i potvrđena listu prvenstva za dodjelu financijske potpore koju možete vidjeti ovdje.

Potvrđene liste prvenstva primjenjuju se od 1. ožujka 2018. godine i vrijede do objave potvrđenih listi prvenstva za sljedeću kalendarsku godinu. Objavljujemo jedinstvenu Listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2018. godinu za Republiku Hrvatsku, kao i Liste prvenstva prema županijama i Gradu Zagrebu koju možete vidjeti ovdje. (branitelji.gov.hr)

Povezane vijesti

Skip to content