Održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Slatina

U Vatrogasnom domu Dobrovoljno vatrogasno društvo Slatina održalo je redovnu godišnju izvještajnu skupštinu. Sve prisutne prvo je pozdravio predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović koji se u svom obraćanju prisjetio članova koji su prošle godine napustili DVD, Stjepana Tureka i Marka Batura, a svojim su radom doprinijeli velikom boljitku društva. Zatim je nazočne upoznao s realiziranim projektima u protekloj i planom rada u ovoj godini, te se zahvalio svima koji su aktivno bili uključeni u rad društva, kao i onima koji su sudjelovali na mnogobrojnim vatrogasnim natjecanjima.

Financijsko izvješće za prošlu i financijski plan za ovu godinu podnio je blagajnik Dražen Nemet , izvješće Nadzornog odbora Josip Gebaj, a Verifikacijske komisije Josip Mikić. Sva izvješća usvojena su jednoglasno. Na skupštini je za novog člana Upravnog odbora izabran Damir Rožanković, a Nadzornog odbora Radenko Pavić.

Čestitke na radu u protekloj godini članovima DVD-a Slatina uputili su predstavnici gostujućih DVD-a, te predsjednik Vatrogasne zajednice grada Slatine Branko Belošević i tajnica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus.

(www.icv.hr, df)
[g-gallery gid=”445114″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content