SŠ Marka Marulića sudjelovati će na državnom natjecanju ”Mladi poduzetnik”

Srednja škola Marka Marulića Slatina pozvana je na državno natjecanje ”Mladi poduzetnik” i državnu smotru/sajam Vježbeničkih tvrtki koje se održava u Varaždinu od 23. do 25.travnja 2018. godine.

Cilj natjecanja je poticati učenike na povezivanje teoretskog znanja s praksom čime će se razvijati kreativnost, samopouzdanje, međusobna suradnja i interes za zanimanje ekonomist i komercijalist, te će se otvoriti mogućnost bavljenja poduzetništvom.

Cilj smotre/sajma je poboljšati kvalitetu obrazovanja poticanjem učenika na napredovanje, samostalnost, samopotvrđivanje i primjenu teoretskog znanja kroz razvoj poduzetničkih ambicija, sklonosti, vještina, sposobnosti, stavova, prijateljstva, razumijevanja i suradnje među učenicima i nastavnicima, odnosno unaprijediti kompetencije poduzetničkog pothvata i razvoj vještina pri zapošljavanju kroz poduzetničku inicijativu.

Srednju školu Marka Marulića Slatina predstavljat će ekipa Vježbeničke tvrtke Dioniz d.o.o. u sastavu: Maja Dmitrović, Monika Vresk i Martina Vidović, sve učenice 4. razreda ekonomije. (ADF; SŠ M. Maruluća Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content