Virovitički košarkaši nesretno izgubili u Ivancu, u petak ugošćuju Labradu

U odgođenoj utakmici devetog kola seniori Virovitice bili su nadomak pobjedi. No odlična šuterska večer domaćih košarkaša u drugom poluvremenu osigurava im pobjedu.
Virovitički košarkaši dobili su prve tri četvrtine no u trećoj domaći košarkaši s četiri povezane trice dolaze do prve prednosti na utakmici koja se kasnije pokazuje i pobjedonosna.
U gostujućoj momčadi najefikasniji je bio Nenad Vajagić s 26 postignutih koševa, a pratio ga je Zvonimir Petrović s 22 koša.

Ovom pobjedom košarkaši Ivančice zasjeli su na drugo mjesto tablice, dok našim košarkašima ostaje još jedna zaostala utakmica kod kuće protiv Labrade. Ukoliko pobjede bit će izjednačeni s brojem bodova kao i košarkaši Ivančice no zbog bolje koš razlike u međusobnom susretu zauzet će treće mjesto. Stoga su svi ljubitelji košarke pozvani na utakmicu u petak 23,ožujka 20,30 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Virovitici.

KK Ivančica – KK Virovitica 87:84 (15:22,17:19, 23:19 i 32:24)

Za Viroviticu u Ivancu su igrali: Golub V. 9, Bobanac J. 2, Matković T. 0, Ferenčević M. 15 , Vajagić N. 26 , Petrović M. 0, Cah D. 6 , Pavlović A. 4, Denić T. 0, Pocrnić D. 0, Petrović Z. 22. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content