4. nogometna liga: Pitomača pobijedila Viroviticu, porazi Slatine i Papuka

U županijskom derbiju 4. lige Bjelovar Koprivnica Virovitica nogometaši Pitomače na svom su terenu pobijedili Viroviticu 3:0. Sve je počelo u 40. minuti kada je gostujući igrač Marko Puškarić zbog dva žuta kartona morao napustiti igru. S igračem više Pitomača u 45. Minuti postiže vodeći zgoditak. Strijelac je bio Milan Prlić. Do sedamdesete minute igrale se ravnopravno, bez većih šansi za novi zgoditak. U 70 minuti Valentino Pintarić i u 82. Nikola Plavšić potvrđuju pobjedu domaće momčadi.

Slatina je gostovala kod vodećeg sastava lige Tehničara. Već u prvom dijelu domaći nogometaši su postigli četiri zgoditka. U nastavku preko Matije Bubaša u 54. minuti Slatinčani su smanjili rezultat, koji je ujedno bio i konačni 4:1.

Orahovački Papuk je gostovao u Garešnici kod Garića i izgubio 3:2. Oba zgoditka za Papuk je postigao Borna Mimić u 55. i 75 . minuti.

U idućem kolu Virovitica ugošćuje Graničar iz Đurđevca, Slatina dočekuje Mladost iz Kloštra Podravskog, Papuk je domaćin Zdenki iz velikih Zdenaca, dok Pitomača gostuje u Bereku kod Tomislava. (www.icv.hr, mš)

IMG 6791 Custom IMG 6798 Custom IMG 6801 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content