KAKVA LIGA PRVAKA: Kad osvojiš pehar za svoju školu, e to je slavlje!

Sinoć je ekipa bila podijeljena – jedni su navijali za Real Madrid, drugi za Juventus. Jedni su hvalili suca, a drugi se ljutili zbog kontroverzne odluke o penalu o kojemu danas pričaju baš svi.

No, jutros su zaboravili na svoje strane favorite i snagu iskoristili za vlastitu pobjedu.
Riječ je o učenicima 5. i 6. razreda Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić u Virovitici, vrijednim nogometašima koji su na županijskom natjecanju osnovnih škola u futsalu danas (četvrtak) osvojili pehar za 1. mjesto.

Svog nogometnog rivala pobijedili su 5:1 te pokupili brojne ovacije kolega, vršnjaka i cijele škole. Ponosni, pokucali su prijepodne na vrata ravnateljeva ureda i pohvalili se novim sjajnim peharom. Uz kapetana Otona Fadljevića, trenera Marija Hrženjaka te cijelog Školskog sportskog društva na njihov uspjeh bio je ponosan i ravnatelj Ivica Tomljanović, koji je od srca čestitao nogometašima na pobjedi.
– Sada imam problem. Moramo napraviti novu policu za pehare, na staroj više nema mjesta – u šali je dodao I. Tomljanović.
– Nama sportašima nije teško niti učiti, niti trenirati, a vremena nađemo i za igrice, za sve – otvoreno kaže kapetan Oton Fadljević u ime svoje uspješne momčadi. Učenici redovito treniraju u klubovima i u okviru školskog društva, a najavili su i nove sportske uspjehe.

(www.icv.hr, mlo)

IBM1
cof

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content